Z našeho blogu

HIGH PROTEIN: Označení produktu a kvalita bílkoviny

Čím dál více potravin bývá označováno formulkou „high protein“, což má značit potravinu s vyšší...

RECEPT: Letní gazpacho

Nevíte si rady, jak použít ostropestřcový olej? Máme pro Vás tip v podobě receptu na letní gazpacho....

RECEPT: Brownies z dýňové mouky

Když se spojí chuť čokolády, voňavé máslo, kokos a nakonec šťavnaté maliny. Tohle není jen dezert, t...

RECEPT: 3 originální saláty na léto

SALÁT S ŘEPOU, FETOU A LÍSKOOŘECHOVÝM DRESINKEM Můj oblíbený twist na klasickou kombinaci řepy a ko...

Dýňové semíno se slupkou nebo bez?

Proč je jedno dýňové semínko světlejší než jiné? Je loupané dýňové semínko opravdu vždy loupané? Me...

Detoxikace organismu přirozenou cestou

Detoxikace vám dodá novou energii Jaro je tady a léto pomalu klepe na dveře, venku teploty často at...

Modrý mák - poklad české kuchyně

Mák patří v tuzemské kuchyni od nepaměti mezi velmi používané suroviny. Je vyhledávaný jednak pro sv...

RECEPT: Jarní salát s vejci a bylinkovým dresinkem

Odlehčený salát z raných brambor, se spoustou jarních bylinek, vejcem a skvělým hořčičným dresinkem,...

Super dýně? SUPERDÝNĚ!

Dýňové semínko bývá často označováno za superpotravinu kvůli svému obsahu minerálů, včetně fosforu, ...

RECEPT: Jarní salát s jedlými květy

Co může být lepší než lehký, výživný salát plný barev, jemnosti i síly? Tento recept spojuje svěží z...

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz